Луната е в знак Рак и се движи на празен ход от

...
Луната е в знак Рак и се движи на празен ход от
Коментари Харесай

Да се избягва мътна вода и тъмни места

Луната е в знак Рак и се движи на луфт от 03:55ч до 09:37ч на 28 юли

Луната в 09:37ч минава в символ Лъв, където ще остане до 21:12ч на 30 юли

Когато Луната минава през този знак, хората изпитват увлечение към удоволствията, разкоша, имат потребност от боготворене и самопризнание. Дни на творчество и нараснала жизненост. Склонност към честолюбиви замисли, блян към водачество. Засилва се склонността към честолюбиви замисли, появява се блян към претрупаност, чудатост и доминиране. В постъпките може да се следи позьорство и от време на време се вкарва нотка драматизъм. Луната в Лъв дава мощ, жизнеспособност, оптимизъм и еротика! 

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се употребяват солариум и сауна през това време.

Лунен календар: 29 лунен ден от 05:25ч до 20:56ч на 28 юли

Един от най-тежкитe дни на лунният месец. Борбата на злите сили със светлите. Това е време на черните безлунни нощи, когато се сгъстява астралната мъгла. В този ден се засилват тъмните сили на астрално ниво.

Не би трябвало да се стартира нищо ново, а още по-добре да не се възнамерява нищо и да не се вземат значими решения. Въобще, старайте се да се занимавате единствено с най-необходимото. Бъдете деликатни, не се поддавайте на илюзии, измами и страховете си. Необходимо е да се въздържате от отрицателни страсти, добре е да се простят всички обиди, не приемайте нищо на вътре в себе си. В този ден е добре да избягвате подправените връзки и контакти, всеобщите мероприятия. Не бъдете доверчиви.

Съмнителните числа и обстоятелства обезателно проверявайте.

Не правете огромни покупки. Влагайки пари, рискувате всичко да отиде напразно. Купените движимости могат да се окажат безполезни и ненужни. В този ден не се занимавайте с нищо друго с изключение на с нормални и нужни битови и житейски неща. Избягвайте пътувания, тъй като има възможност от повреди и непредвидени рискове. 

Препоръчва се ликвидиране на шлаките и физическото тяло също. Добре се отразява млечната храна, да се заобикаля месото. Нужна е непрекъсната отбрана – посредством молитва, ликвидиране. Да се заобикаля мътна вода и тъмни места. Не носете в себе си произведения от рог и кости. 

Отношенията в този ден са напрегнати, да се заобикаля изясняването им, влизане в разногласия и спорове. С подрастващото потомство бъдете деликатни, защото в този момент са доста лабилни. Трудно е да ги контролирате. Проблеми могат да зародят и с по-възрастни хора. 

Добре е да се откажете от всевъзможен тип секс. Интимните връзки водят постоянно до разногласия, обиди и болести по сексуален път.

Подстригването в този ден усилва самоувереността. Желателно е напълно късо да се подстрижат тези, които са изтощени от нормалния метод на живот и възнамеряват огромни промени за бъдещето. Обновете своите коси, с цел да могат резултатно да работят за вас. 

Съновиденията носят доста потребна информация за тези, които желаят да схванат себе си и своята душа. На алегорично ниво са сложени вашите най-сложни душевни проблеми. Бъдете деликатни към всичко, което ви се присъни даже да ви се стори на пръв взор цялостна нелепост. 

Добре е на всички места да е ярко. Освен електричеството е добре да има запалени свещи и благовония, да се осветява всяка мрачно ъгълче. 

Новолуние в 20:56ч в символ Лъв и започва 1 лунен ден до 06:28ч на 29 юли

Най-лесният метод да се скъса с неприятните привички е новолунието. То ще ви поддържа във вашите планове. Често неприятните навици са израз на сили без направление, които се нуждаят от вярно ориентиране, с цел да донесат някаква изгода. Неприятните чувства тогава не са толкоз мощни, за това е по-лесно да изоставите навиците, от които желаете да се откажете. Много е значимо да издържите първите дни. Ако ви е мъчно внезапно да го извършите, последователно намалявайте храната, цигарите или алкохола. Подходящо е да се стартира лунна диета. 

Слънчев календар – 10 слънчев ден – Днес човек може да си сътрудничи с Бога. Още като станете сутринта от сън, вкарайте в мозъка си положителна мисъл и се настройте позитивно за новия ден. Хубаво е през целия ден да бъдете в отпуснато-медитативно положение. Денят символизира самоосъзнаването. Подходящо време за самоанализ, за метафизичен размисли, да се изследват най-фините ъгли на душeвността, за среща с вътрешното ни „ аз ”.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР